Poslední aktualizace: 25. 5. 2018

Podmínky použití,
Ochrana osobních údaju a
Podmínky vracení plateb

ZÁKLADNÍ INFORMACE

Správce osobních údajů - Firma Tomáš Galle, se sídlem Železná 142, Vrbno pod Pradědem, 793 26, IČO 06766099, Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku, a jako správce zpracovává vaše osobní údaje.

PODMÍNKY POUŽITÍ

Přístupem, používáním, prohlížením, spouštěním, načítáním a navštěvováním stránek www.gamekeepers.cz a www.gamekeepers.eu včetně všech jejich součástí, obsahu, sekcí a podsekcí, obrázků, videí, grafiky, textů, názvů, popisů, souborů, zdrojových kódů a dalšího (dále jako "Stránka") a jejích služeb (dále jako "Služby"), vy jako uživatel(dále jako "Uživatel") prohlašujete, že budete jednat v souladu s podmínkami uvedenými níže a že s nimi souhlasíte. Dále potvrzujete vaše porozumnění těchto podmínek použití a že budete jednat v souladu s platným Právním řádem České republiky.

PODMÍNKY STRÁNEK

Tato Stránka, veškeré její součásti a také Služby nesmí být reprodukovány, duplikovány, kopírovány, prodávány, nebo jakkoliv použity pro komerční účely, pokud tomu tak není výslovně dovoleno vlastníkem Stránky (dále jako "Gamekeepers_cz"). Gamekeepers_cz si vyhrazuje právo na své uvážení kdykoliv změnit, odstranit či upravit jakoukoliv součást Stránky a to včetně těchto podmínek použití.

ODKAZY

Tato webová stránka obsahuje odkazy na servery, služby a webové stránky, které nejsou pod správou a vlastnictvím Gamekeepers_cz a tudíž za ně nebere žádnou zodpovědnost, neručí za ně, nenabízí na ně žádnou podporu a odmítá zodpovědnost za jakékoliv nepřesnosti, chyby, nefunkčnosti, výpadky a nevhodný obsah. Odkazy a přesměrování jsou na webové stránce pouze pro vaše pohodlí a ušetření času, což neznamená, že majitel nebo webová stránka souhlasí s jejich obsahem.

OBSAH STRÁNEK

Tato webová stránka může obsahovat technické nepřesnosti a typografické chyby. Všechen obsah, včetně těchto podmínek použití, bude postupem času upravován dle uvážení Gamekeepers_cz. Před učiněním jakékoholiv rozhodnutí na základě obsahu této stránky si ověřte správnost, úplnost, přesnost a pravdivost informací. Majitel webových stránek neposkytuje záruku opravení případných chyb.

POSKYTNUTÍ OBSAHU

Poskytnutím a zasláním jakýchkoliv souborů, obrázků, videí, postupů, návodů, konceptů, informací a dalšího Stránce anebo Gamekeepers_cz souhlasíte, že s nimi může Gamekeepers_cz nakládat dle svého uvážení po neomezeně dlouhou dobu. Gamekeepers_cz si nepřeje prostřednictvím Stránek dostávat žádné důvěrné informace či osobní údaje. Proto tyto informace za důvěrné považovány nebudou.

SOUKROMÍ

Gamekeepers_cz nebude zveřejňovat vaše jméno či osobní údaje při použití jakýchkoliv vámi předaných informací či souborů. Výjimku může tvořit pouze váš souhlas s použitím vašeho jména a nebo pokud to jakkoliv přikazuje zákon České republiky.

Majitel webových stránek a majitel domén www.gamekeepers.cz a www.gamekeepers.eu (dále jen jako "Gamekeepers_cz") respektuje veškeré vaše osobní informace a považuje je za soukromé. Bude s nimi nakládat podle zákona o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. a nařízením EU 2016/679 (GDPR), a to v platném znění.

Tato webová stránka obsahuje aplikace společnosti Google, Inc., která nakládá s vašimi osobními informacemi dle vlastních prohlášení a podmínek. Společnost Google, Inc má právo používat vaše soubory cookies a informace o používání webu, které může zpracovávat na svých serverech a poskytovat je třetím stranám, ale to jen v případě, že to vyžaduje zákon a nebo třetí strana k zpracovávání těchto informací pro Google, Inc. Používáním této webové stránky souhlasíte s podmínkami společnosti Google, Inc a s odesíláním vašich údajů společnosti Google. Zásady Ochrany Soukromí Google jsou k dispozici na: http://www.google.com/policies/privacy/.